Безплатна доставка при плащане чрез: банкова карта, ePay, EasyPay, bPay, банков превод или при поръчка на стойност над 150,00 лв. при избран метод на плащане "наложен платеж".

Сигурността на плащанията са гарантирани от популярните Български платформи за онлайн разплащания с дългогодишна безупречна репутация.

Всички продукти в SecretZone.bg са 100% автентични, доставени за Вас директно от производителя или официален дистрибутор.

Защитен Дневен Овлажнител City +++ от Skin Pharmacy

Skin Pharmacy
Отстъпкa от -79%
Описание

Защитен Дневен Овлажнител City +++ от Skin Pharmacy

Дневен Хидратант за лице в защита против замърсяване

Подхранва, омекотява и хидратира в дълбочина

Защитава кожата от замърсяването на околната среда

Съдържа 2 основни активни съставки против замърсяване

Предназначен за борба срещу видимото и невидимо замърсяване

Предпазва от частици тежки метали и облъчване със синя светлина, излъчвани от екрани

Освежава, изглажда и подобрява яснотата на кожата

Ключови съставки:

1) Marrubio растение - носител на няколко награди съставка против замърсяване. Работи за детоксикация и неутрализиране на замърсяващите вещества.

Съдържа антиоксиданти срещу свободния радикален стрес и защита срещу синьо осветление.

2) Биозахаридна гума-4 : - Активна съставка, която действа като анти-замърсяващ щит. Работи за предпазване на кожата чрез намаляване на вграждането на въглеродни / метални тежки частици в кожата.

3) Кокосово масло: - Богато на антиоксиданти и мастни киселини. Хидратира, възстановява и защитава кожата

Количество: 50 мл

* Продуктът не подлежи на връщане по хигиенични причини

Код на продукта: 1390465

Доставка: Европейски съюз

Доставка и Връщане

Доставката става, чрез куриерска услуга. След като сте направили своята поръчка, ние се ангажираме с нейното обработване и ще направим всичко необходимо, за да я доставим възможно най-бързо.

Обикновено са нужни от една до три седмици след завършването на поръчката, но в случаи на забавяне от страна на нашите доставчици, срокът на доставка може да достигне до 30 дни.

Можете да върнете този продукт без да посочвате определена причина при следните условия:

  • Необходимо е Клиентът да информира SecretZone.bg за своето намерение да върне продуктите, чрез форма за Рекламация, намираща се в профила на всеки Потребител в срок до 14 работни дни от датата на тяхното получаване. В същия срок продуктите трябва да бъдат върнати на посочения адрес на SecretZone.bg;
  • Продуктите трябва задължително да са в същото състояние, в което са получени - с оригиналната опаковка, с всички етикети и изпратената от SecretZone.bg документация.

Запазваме си правото да не приемем върнат продукт, който поради своята специфика не може да бъде върнат или чието състояние може да се влоши бързо като бельо, коригиращо бельо, чорапи, чорапогащници, бански костюми и козметични продукти.

Допълнителни въпроси

За допълнителни въпроси, моля използвайте формата за контакти.

Към всички продукти

Подобни продукти


SecretZone.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките. Съгласен съм Научи повече