Безплатна доставка при плащане чрез: банкова карта, ePay, EasyPay, bPay, банков превод или при поръчка на стойност над 150,00 лв. при избран метод на плащане "наложен платеж".

Сигурността на плащанията са гарантирани от популярните Български платформи за онлайн разплащания с дългогодишна безупречна репутация.

Всички продукти в SecretZone.bg са 100% автентични, доставени за Вас директно от производителя или официален дистрибутор.

Смарт часовник с Bluetooth от Inki в червен цвят

Inki
Отстъпкa от -63%
Описание

Смарт часовник с Bluetooth от Inki в червен цвят

Съвместим с всички смартфони и компютри с Bluetooth

Съвместим с Android 4.3 / iOS 8.0 и по-висока версия

Управлявате основните функции на телефона от китката си

Интуитивни странични бутони и вграден високоговорител

Характеристика:

Функция Хронометър

Bluetooth

Отговор или Набиране на повиквания от китката

Време / Дата / Седмица / Дисплей за състояние на батерията

Напомняне на звънене, когато получите повикване

Измерване на кръвно налягане и сърдечен ритъм

Възпроизвеждане на файлове от телефона Ви

Синхронизиране на телефонен указател / SMS / история на обажданията

Надморска височина, шагомер, барометър, вибрации

Код на продукта: 1629256

Доставка: Европейски съюз

Доставка и Връщане

Доставката става, чрез куриерска услуга. След като сте направили своята поръчка, ние се ангажираме с нейното обработване и ще направим всичко необходимо, за да я доставим възможно най-бързо.

Обикновено са нужни от една до три седмици след завършването на поръчката, но в случаи на забавяне от страна на нашите доставчици, срокът на доставка може да достигне до 30 дни.

Можете да върнете този продукт без да посочвате определена причина при следните условия:

  • Необходимо е Клиентът да информира SecretZone.bg за своето намерение да върне продуктите, чрез форма за Рекламация, намираща се в профила на всеки Потребител в срок до 14 работни дни от датата на тяхното получаване. В същия срок продуктите трябва да бъдат върнати на посочения адрес на SecretZone.bg;
  • Продуктите трябва задължително да са в същото състояние, в което са получени - с оригиналната опаковка, с всички етикети и изпратената от SecretZone.bg документация.

Запазваме си правото да не приемем върнат продукт, който поради своята специфика не може да бъде върнат или чието състояние може да се влоши бързо като бельо, коригиращо бельо, чорапи, чорапогащници, бански костюми и козметични продукти.

Допълнителни въпроси

За допълнителни въпроси, моля използвайте формата за контакти.

Към всички продукти

Подобни продукти


SecretZone.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките. Съгласен съм Научи повече