Безплатна доставка при плащане чрез: банкова карта, ePay, EasyPay, bPay, банков превод или при поръчка на стойност над 150,00 лв. при избран метод на плащане "наложен платеж".

Сигурността на плащанията са гарантирани от популярните Български платформи за онлайн разплащания с дългогодишна безупречна репутация.

Всички продукти в SecretZone.bg са 100% автентични, доставени за Вас директно от производителя или официален дистрибутор.

Смарт часовник с Bluetooth от Inki в черен цвят

Inki
Отстъпкa от -58%
Описание

Смарт часовник с Bluetooth от Inki в черен цвят

Съвместим с Android и iOS

Функции:

- Bluetooth

- Siri за гласови команди (само за i-Phone)

- функция "открии телефона ми"

- Контролиране на камерата на мобилния телефон през часовника

- Следене на съня

- Заседнал сигнал: можете да го програмирате сами. Това ви напомня да се движите, когато сте имали дълъг период на неактивност през деня

- Следене на сърдечния ритъм

- IP54: водоустойчивост

Характеристики:

- Материал: неръждаема стомана

- Bluetooth: BT4,

- Батерия: Li-battery 300mAh

- Време на готовност: 5 дена

- Време на работа: 48 часа

- Вграден микрофон

- Езици: английски, френски, испански, португалски, италиански, немски, турски, руски, полски, датски

Съвместим с Android и iOS

Код на продукта: 1629263

Доставка: Европейски съюз

Доставка и Връщане

Доставката става, чрез куриерска услуга. След като сте направили своята поръчка, ние се ангажираме с нейното обработване и ще направим всичко необходимо, за да я доставим възможно най-бързо.

Обикновено са нужни от една до три седмици след завършването на поръчката, но в случаи на забавяне от страна на нашите доставчици, срокът на доставка може да достигне до 30 дни.

Можете да върнете този продукт без да посочвате определена причина при следните условия:

  • Необходимо е Клиентът да информира SecretZone.bg за своето намерение да върне продуктите, чрез форма за Рекламация, намираща се в профила на всеки Потребител в срок до 14 работни дни от датата на тяхното получаване. В същия срок продуктите трябва да бъдат върнати на посочения адрес на SecretZone.bg;
  • Продуктите трябва задължително да са в същото състояние, в което са получени - с оригиналната опаковка, с всички етикети и изпратената от SecretZone.bg документация.

Запазваме си правото да не приемем върнат продукт, който поради своята специфика не може да бъде върнат или чието състояние може да се влоши бързо като бельо, коригиращо бельо, чорапи, чорапогащници, бански костюми и козметични продукти.

Допълнителни въпроси

За допълнителни въпроси, моля използвайте формата за контакти.

Към всички продукти

Подобни продукти


SecretZone.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките. Съгласен съм Научи повече