Безплатна доставка при плащане чрез: банкова карта, ePay, EasyPay, bPay, банков превод или при поръчка на стойност над 150,00 лв. при избран метод на плащане "наложен платеж".

Сигурността на плащанията са гарантирани от популярните Български платформи за онлайн разплащания с дългогодишна безупречна репутация.

Всички продукти в SecretZone.bg са 100% автентични, доставени за Вас директно от производителя или официален дистрибутор.

Уред за почистване и изсушаване на четки за грим от Zoe Ayla

Zoe Ayla
Отстъпкa от -69%
Описание

Уред за почистване и изсушаване на четки за грим от Zoe Ayla

Революционен електронен уред

Магически почиства и изсушава четките за грим

Оставя четките чисти, сухи и готови за повторна употреба само за 25 секунди

Комплектът съдържа:

Почистващо устройство,

8 гъвкави накрайници (подходящи за всички видове четки), стойка за яка, шпиндел, купа, защитен капак и ринг за купата

Практичен и лесен за използване

Употреба: Прикрепете всяка четка за грим, като използвате един от осемте накрайника, преди да я накиснете за 10 секунди, въртейки се още 10 секунди и след това сушене за 5-10 секунди.

Материал: Усъвършенствана стерилна и екологична ABS пластмаса

Код на продукта: 1590548

Доставка: Европейски съюз

Доставка и Връщане

Доставката става, чрез куриерска услуга. След като сте направили своята поръчка, ние се ангажираме с нейното обработване и ще направим всичко необходимо, за да я доставим възможно най-бързо.

Обикновено са нужни от една до три седмици след завършването на поръчката, но в случаи на забавяне от страна на нашите доставчици, срокът на доставка може да достигне до 30 дни.

Можете да върнете този продукт без да посочвате определена причина при следните условия:

  • Необходимо е Клиентът да информира SecretZone.bg за своето намерение да върне продуктите, чрез форма за Рекламация, намираща се в профила на всеки Потребител в срок до 14 работни дни от датата на тяхното получаване. В същия срок продуктите трябва да бъдат върнати на посочения адрес на SecretZone.bg;
  • Продуктите трябва задължително да са в същото състояние, в което са получени - с оригиналната опаковка, с всички етикети и изпратената от SecretZone.bg документация.

Запазваме си правото да не приемем върнат продукт, който поради своята специфика не може да бъде върнат или чието състояние може да се влоши бързо като бельо, коригиращо бельо, чорапи, чорапогащници, бански костюми и козметични продукти.

Допълнителни въпроси

За допълнителни въпроси, моля използвайте формата за контакти.

Към всички продукти

Подобни продукти


SecretZone.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките. Съгласен съм Научи повече