Безплатна доставка при плащане чрез: банкова карта, ePay, EasyPay, bPay, банков превод или при поръчка на стойност над 150,00 лв. при избран метод на плащане "наложен платеж".

Сигурността на плащанията са гарантирани от популярните Български платформи за онлайн разплащания с дългогодишна безупречна репутация.

Всички продукти в SecretZone.bg са 100% автентични, доставени за Вас директно от производителя или официален дистрибутор.

Хранителна добавка Витамин В Комплекс + Витамин С и Е от OstroVit

OstroVit
Приключва след
Размер:
един размер
Количество:

13,90 лв.

Очаквана доставка от 31 Март (вторник)
до 04 Май (понеделник)

Описание

Хранителна добавка Витамин В Комплекс + Витамин С и Е от OstroVit

Висококачествена хранителна добавка, която съдържа всички витамини от B групата, обогатени с витамин C и E. Витамините от B-комплекс са водоразтворими и са осем на брой. Те са от съществено значение за различните метаболитни процеси и превръщането на храната в енергия, което ни помага да бъдем активни всеки ден. Повечето от тях не се съхраняват в тялото, което налага редовният им прием, чрез храната или под формата на добавка. Витамини B1, B2, B3, и B7 участват в различни аспекти от производството на енергия;

Витамин B6 е от съществено значение за амино-киселинния метаболизъм;

B9 и B12 са изключително нужни за деленето на клетките. . Добавката подпомага функциите на сърдечната, нервната и имунната система

Подобрява усвояването на хранителните вещества

Подсилва мисловната дейност и концентрацията

Повишава тонуса

Оказва благоприятно въздействие върху структурата на кожата и костите

Ускорява възстановителните процеси

Има антиоксидантни свойства

Забавя процесите на стареене в организма

Витамин C е мощен антиоксидант и е жизненоважен за тялото ни, защото подобрява функциите на нервната система, намалява чувството на умора и засилва имунната система.

Също така е мощен антиоксидант и се бори със свободните радикали и забавя процесите на стареене на клетките в организма.

Витамин E е важен мастно разтворим витамин и антиоксидант, който помага за предпазването на клетъчните мембрани от увреждания, причинени от свободните радикали и предотвратява окисляването на лошия холестерол.

Също така играе важна роля в производството на червени кръвни клетки и помага на тялото да използва пълноценно витамин K.

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка веднъж дневно.

Количество: 43 гр, 90 таблетки

* Продуктът не подлежи на връщане по хигиенични причини

Код на продукта: 2125197

Доставка: Европейски съюз

Доставка и Връщане

Доставката става, чрез куриерска услуга. След като сте направили своята поръчка, ние се ангажираме с нейното обработване и ще направим всичко необходимо, за да я доставим възможно най-бързо.

Обикновено са нужни от една до три седмици след завършването на поръчката, но в случаи на забавяне от страна на нашите доставчици, срокът на доставка може да достигне до 30 дни.

Можете да върнете този продукт без да посочвате определена причина при следните условия:

  • Необходимо е Клиентът да информира SecretZone.bg за своето намерение да върне продуктите, чрез форма за Рекламация, намираща се в профила на всеки Потребител в срок до 14 работни дни от датата на тяхното получаване. В същия срок продуктите трябва да бъдат върнати на посочения адрес на SecretZone.bg;
  • Продуктите трябва задължително да са в същото състояние, в което са получени - с оригиналната опаковка, с всички етикети и изпратената от SecretZone.bg документация.

Запазваме си правото да не приемем върнат продукт, който поради своята специфика не може да бъде върнат или чието състояние може да се влоши бързо като бельо, коригиращо бельо, чорапи, чорапогащници, бански костюми и козметични продукти.

Допълнителни въпроси

За допълнителни въпроси, моля използвайте формата за контакти.

Към всички продукти

Подобни продукти


SecretZone.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките. Съгласен съм Научи повече