Безплатна доставка при плащане чрез: банкова карта, ePay, EasyPay, bPay, банков превод или при поръчка на стойност над 150,00 лв. при избран метод на плащане "наложен платеж".

Сигурността на плащанията са гарантирани от популярните Български платформи за онлайн разплащания с дългогодишна безупречна репутация.

Всички продукти в SecretZone.bg са 100% автентични, доставени за Вас директно от производителя или официален дистрибутор.

Хранителна добавка Витамин К2 от Swedish

OstroVit
Приключва след
Размер:
един размер
Количество:

29,90 лв.

Очаквана доставка от 31 Март (вторник)
до 04 Май (понеделник)

Добави в количката сега
Описание

Хранителна добавка Витамин К2 от Swedish

Хранителна добавка съдържаща висока концентрация витамин К2.

Витамин К2 се произвежда от бактериите в дебелото черво и се съдържа в някои ферментирали храни, като: синьо сирене и в традиционната японска храна „Натто“, която съдържа ферментирали соеви зърна.

След прием К2 се насочва към кръвоносните съдове, тъканите и костите.

Освен това този витамин подпомага усвояването на калция, като го насочва към костите, а не към меките тъкани.

Най-добре усвоимата и предоставяща максимални ползи за костите и сърдечно-съдовата система форма на витамина К2 е менаквинон-7 (МК-7).

Регулира обмяната и усвояването на калций

Укрепва скелета и имунната система

Спомага за здравето на сърдечно-съдовата система

Намалява риска от увреждания на артериите

Поддържа здравето на зъбите и костите

Подобрява възстановяването след наранявания; Витамин К е известен, като гид-водач на калция към костите.

Начин на употреба: Приемете1 таблетка веднъж дневно с основно хранене

Количество: 90 таблетки

* Продуктът не подлежи на връщане по хигиенични причини

Код на продукта: 2125202

Доставка: Европейски съюз

Доставка и Връщане

Доставката става, чрез куриерска услуга. След като сте направили своята поръчка, ние се ангажираме с нейното обработване и ще направим всичко необходимо, за да я доставим възможно най-бързо.

Обикновено са нужни от една до три седмици след завършването на поръчката, но в случаи на забавяне от страна на нашите доставчици, срокът на доставка може да достигне до 30 дни.

Можете да върнете този продукт без да посочвате определена причина при следните условия:

  • Необходимо е Клиентът да информира SecretZone.bg за своето намерение да върне продуктите, чрез форма за Рекламация, намираща се в профила на всеки Потребител в срок до 14 работни дни от датата на тяхното получаване. В същия срок продуктите трябва да бъдат върнати на посочения адрес на SecretZone.bg;
  • Продуктите трябва задължително да са в същото състояние, в което са получени - с оригиналната опаковка, с всички етикети и изпратената от SecretZone.bg документация.

Запазваме си правото да не приемем върнат продукт, който поради своята специфика не може да бъде върнат или чието състояние може да се влоши бързо като бельо, коригиращо бельо, чорапи, чорапогащници, бански костюми и козметични продукти.

Допълнителни въпроси

За допълнителни въпроси, моля използвайте формата за контакти.

Към всички продукти

Подобни продукти


SecretZone.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките. Съгласен съм Научи повече