Безплатна доставка при плащане чрез: банкова карта, ePay, EasyPay, bPay, банков превод или при поръчка на стойност над 150,00 лв. при избран метод на плащане "наложен платеж".

Сигурността на плащанията са гарантирани от популярните Български платформи за онлайн разплащания с дългогодишна безупречна репутация.

Всички продукти в SecretZone.bg са 100% автентични, доставени за Вас директно от производителя или официален дистрибутор.

Хранителна добавка Магнезий + Витамин В6 от OstroVit

OstroVit
Приключва след
Размер:
един размер
Количество:

13,90 лв.

Очаквана доставка от 31 Март (вторник)
до 04 Май (понеделник)

Добави в количката сега
Описание

Хранителна добавка Магнрзий + Витамин В6 от OstroVit

Хранителна добавка Магнезий + В6 е висококачествен суплемент в таблетна форма, който ви осигурява магнезий и витамин В6 във всяка доза.

Тя е част от новата линия OstroVit, цeляща обогатяването с микроелементи и витамини на ежедневния ви хранителен режим и е съобразена с повишените нужди от витамини и минерали на професионално трениращите атлети, активно спортуващите и хората, подложени ежедневно а тежки физически натоварвания.

Магнезият в продукта: Поддържа провеждането на нервните импулси за извършването на мускулните контракции, в т. ч. и за работата на сърцето.

Премахва усещането за умора и изтощение, стимулира клетъчното делене, включително синтеза на мускулни протеини

Витамин В6 от своя страна: Помага за нормалното функциониране на нервната система, Участва в правилния синтез на цистеин, Намалява умората, чрез повишен синтез на клетъчна енергия, Поддържа оптималната хормонална активност, включително и на растежните (анаболни) хормони, Необходим за протичането на енергийния метаболизъм (регенерирането на гликогена) и усвояването на протеините, Подпомага нормалното производство на червени кръвни телца.

Хранителната добавка ви доставя точното количество магнезий и витамин В6 за покриване на повишените нужди на трениращите атлети, с фармацевтична чистота и проверено качество.

Начин на приемане: Приемайте една доза 2 пъти дневно, за предпочитане с храна. Не надвишавайте препоръчителния дневен прием от 6 таблетки!

Количество: 115 гр, 90 таблетки

* Продуктът не подлежлежи на връщане по хигиенични причини

Код на продукта: 2125194

Доставка: Европейски съюз

Доставка и Връщане

Доставката става, чрез куриерска услуга. След като сте направили своята поръчка, ние се ангажираме с нейното обработване и ще направим всичко необходимо, за да я доставим възможно най-бързо.

Обикновено са нужни от една до три седмици след завършването на поръчката, но в случаи на забавяне от страна на нашите доставчици, срокът на доставка може да достигне до 30 дни.

Можете да върнете този продукт без да посочвате определена причина при следните условия:

  • Необходимо е Клиентът да информира SecretZone.bg за своето намерение да върне продуктите, чрез форма за Рекламация, намираща се в профила на всеки Потребител в срок до 14 работни дни от датата на тяхното получаване. В същия срок продуктите трябва да бъдат върнати на посочения адрес на SecretZone.bg;
  • Продуктите трябва задължително да са в същото състояние, в което са получени - с оригиналната опаковка, с всички етикети и изпратената от SecretZone.bg документация.

Запазваме си правото да не приемем върнат продукт, който поради своята специфика не може да бъде върнат или чието състояние може да се влоши бързо като бельо, коригиращо бельо, чорапи, чорапогащници, бански костюми и козметични продукти.

Допълнителни въпроси

За допълнителни въпроси, моля използвайте формата за контакти.

Към всички продукти

Подобни продукти


SecretZone.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките. Съгласен съм Научи повече