Безплатна доставка при плащане чрез: банкова карта, ePay, EasyPay, bPay, банков превод или при поръчка на стойност над 150,00 лв. при избран метод на плащане "наложен платеж".

Сигурността на плащанията са гарантирани от популярните Български платформи за онлайн разплащания с дългогодишна безупречна репутация.

Всички продукти в SecretZone.bg са 100% автентични, доставени за Вас директно от производителя или официален дистрибутор.

Хранителна добавка Mag plus B от FA Nutrition

OstroVit
Приключва след
Размер:
един размер
Количество:

12,90 лв.

Очаквана доставка от 31 Март (вторник)
до 04 Май (понеделник)

Добави в количката сега
Описание

Хранителна добавка Mag plus B от FA Nutrition

Mag plus B е хранителна добавка, която допълва ежедневната диета с Магнезий, Калий и Витамин В6.

Магнезий и Калий са два основни междуклетъчни катионни които играят много важна роля в нашето тяло.

Дневната доза магнезий е около 5 мг на килограм телесно тегло и е по-висок при децата и възрастните хора, както и при физически активни хора!

Магнезият включен в MAG PLUS B помага за правилното функциониране на нервната система, мускулите и за поддържане на електролитния баланс.

Тези 3 характеристики на магнезия са много важни за всички хора, които спортува, без значение дали професионално или чисто любителски.

Магнезият допринася за намаляване на умората което е важно както за физическото и психическото състояние, така и за пълноценните тренировки.

В допълнение, този елемент допринася за правилната работа на матаболизма и за поддържането на здрави кости и зъби.

Помага за правилното протичане на синтеза на протеини, което косвено се отразява на регенерацията след тренировка и функциониране на организма по време на повишена физическа активност.

Добавянето на Калий, перфектно допълва MAG PLUS B. Калият е основен катион в клетките и един от най-важните елементи в човешкия организъм.

Калият е важен компонент от цитоплазмата на клетките, включително и мускулите.

Той е пряко ангажиран в много ензимни реакции и физиологични процеси, включително за правилното функциониране на нервната и мускулната система.

Друга важна роля на калия е да помага за поддържане на нормално кръвно налягане.

Витамин В6, който се съдържа в MAG PLUS B помага за правилното функциониране на нервната и имунната система.

Допринася за намаляване на умора, отпадналост

Помага да се поддържа правилен метаболизъм на протеин и гликоген.

Допринася за регулирането на хормоналната активност. Начин на употреба: Приемайте 1-2 таблетки, два пъти на ден с храна!

Количество: 90 Таблетки, 45 Дози

* Продуктът не подлежи на връщане

Код на продукта: 2125188

Доставка: Европейски съюз

Доставка и Връщане

Доставката става, чрез куриерска услуга. След като сте направили своята поръчка, ние се ангажираме с нейното обработване и ще направим всичко необходимо, за да я доставим възможно най-бързо.

Обикновено са нужни от една до три седмици след завършването на поръчката, но в случаи на забавяне от страна на нашите доставчици, срокът на доставка може да достигне до 30 дни.

Можете да върнете този продукт без да посочвате определена причина при следните условия:

  • Необходимо е Клиентът да информира SecretZone.bg за своето намерение да върне продуктите, чрез форма за Рекламация, намираща се в профила на всеки Потребител в срок до 14 работни дни от датата на тяхното получаване. В същия срок продуктите трябва да бъдат върнати на посочения адрес на SecretZone.bg;
  • Продуктите трябва задължително да са в същото състояние, в което са получени - с оригиналната опаковка, с всички етикети и изпратената от SecretZone.bg документация.

Запазваме си правото да не приемем върнат продукт, който поради своята специфика не може да бъде върнат или чието състояние може да се влоши бързо като бельо, коригиращо бельо, чорапи, чорапогащници, бански костюми и козметични продукти.

Допълнителни въпроси

За допълнителни въпроси, моля използвайте формата за контакти.

Към всички продукти

Подобни продукти


SecretZone.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките. Съгласен съм Научи повече