Безплатна доставка при плащане чрез: банкова карта, ePay, EasyPay, bPay, банков превод или при поръчка на стойност над 150,00 лв. при избран метод на плащане "наложен платеж".

Сигурността на плащанията са гарантирани от популярните Български платформи за онлайн разплащания с дългогодишна безупречна репутация.

Всички продукти в SecretZone.bg са 100% автентични, доставени за Вас директно от производителя или официален дистрибутор.

Хранителна добавка Swedish Supplements Iron Plus от Swedish

OstroVit
Приключва след
Размер:
един размер
Количество:

26,90 лв.

Очаквана доставка от 31 Март (вторник)
до 04 Май (понеделник)

Добави в количката сега
Описание

Хранителна добавка Swedish Supplements Iron Plus от Swedish

Представлява комплекс от Желязо, Витамин С и Фолиева киселина, които са изключително важни за човешкия организъм и играят съществена роля при производството на червени кръвни телца.

Желязото е от жизненоважно значение за здравето и се съдържа във всяка човешка клетка, главно свързано с протеините, образуващи носещата кислород молекула на хемоглобина.

Човешкото тяло съдържа около 4 грама желязо. Желязото служи като ядро на молекулата на хемоглобина, който е кислород-носещия компонент на червените кръвни клетки.

Червените кръвни клетки поемат кислорода от белите дробове и го разпространяват до тъканите в тялото.

Тази тяхна способност се обяснява с наличието на желязо в молекулата на хемоглобина.

При липса на желязо, организма ще произвежда по-малко хемоглобин и следователно по-малко кислород за доставяне до тъканите.

Желязото също е важна съставка на друг протеин, наречен миоглобин.

Витамин С или Аскорбинова киселина изпълнява множество важни функции в човешкия организъм.

Увеличава значително усвояването на Желязо , участва в образуването на костите, зъбите и тъканите, освен това е силен имуностимулатор и е един от най-важните витамини за човешкия организъм.

Витамин С има благоприятно действие при борбата със свободните радикали

Фолиевата киселина е водноразтворим витамин от група В и играе важна роля за телесните функции както при децата, така и при възрастните.

Тя е необходима за жизненоважни химични реакции, които стимулират формирането на новите клетки в тъканите и органите на тялото и за формирането на нови червени кръвни телца от костния мозък.

Фолиевата киселина е ключова и за здравето на нервната система и за метаболизирането на протеините, които приемаме с храната.

Начина на употреба : Приемайте 1-2 таблетки дневно, заедно с храна

Количество: 90 таблетки

* Продуктът не подлежи на връщане по хигиенични причини

Код на продукта: 2125200

Доставка: Европейски съюз

Доставка и Връщане

Доставката става, чрез куриерска услуга. След като сте направили своята поръчка, ние се ангажираме с нейното обработване и ще направим всичко необходимо, за да я доставим възможно най-бързо.

Обикновено са нужни от една до три седмици след завършването на поръчката, но в случаи на забавяне от страна на нашите доставчици, срокът на доставка може да достигне до 30 дни.

Можете да върнете този продукт без да посочвате определена причина при следните условия:

  • Необходимо е Клиентът да информира SecretZone.bg за своето намерение да върне продуктите, чрез форма за Рекламация, намираща се в профила на всеки Потребител в срок до 14 работни дни от датата на тяхното получаване. В същия срок продуктите трябва да бъдат върнати на посочения адрес на SecretZone.bg;
  • Продуктите трябва задължително да са в същото състояние, в което са получени - с оригиналната опаковка, с всички етикети и изпратената от SecretZone.bg документация.

Запазваме си правото да не приемем върнат продукт, който поради своята специфика не може да бъде върнат или чието състояние може да се влоши бързо като бельо, коригиращо бельо, чорапи, чорапогащници, бански костюми и козметични продукти.

Допълнителни въпроси

За допълнителни въпроси, моля използвайте формата за контакти.

Към всички продукти

Подобни продукти


SecretZone.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките. Съгласен съм Научи повече