Безплатна доставка при плащане чрез: банкова карта, ePay, EasyPay, bPay, банков превод или при поръчка на стойност над 150,00 лв. при избран метод на плащане "наложен платеж".

Сигурността на плащанията са гарантирани от популярните Български платформи за онлайн разплащания с дългогодишна безупречна репутация.

Всички продукти в SecretZone.bg са 100% автентични, доставени за Вас директно от производителя или официален дистрибутор.

Активна лицева маска за деца от Banale

Banale
Отстъпкa от -98%
Описание

Активна лицева маска за деца от Banale

Лицева маска за многократна употреба

Предпазва от прах, полени и бактерии

Изработена от иновативен материал Soffioplus

Гарантира висок филтриращ капацитет и повишен комфорт

Ефективно филтрира частиците

Предпазва от бактерии и вируси, пренасяни от прахови

спори

Осигурява защита от UV лъчи

Ергономичен модел с еластичност и удобно закрепване

Идеално се адаптира към повечето лица

Осигурява висок комфорт по време на спортни дейности

Има постоянно дйствие и може да се използва за дълъг период от време

Може да се пере в пералня или ръчно (в студена вода) до 30 пъти

Материал: 90% Soffioplus, 10% Полиамид

Код на продукта: 1332115

Доставка: Европейски съюз

Доставка и Връщане

Доставката става, чрез куриерска услуга. След като сте направили своята поръчка, ние се ангажираме с нейното обработване и ще направим всичко необходимо, за да я доставим възможно най-бързо.

Обикновено са нужни от една до три седмици след завършването на поръчката, но в случаи на забавяне от страна на нашите доставчици, срокът на доставка може да достигне до 30 дни.

Можете да върнете този продукт без да посочвате определена причина при следните условия:

  • Необходимо е Клиентът да информира SecretZone.bg за своето намерение да върне продуктите, чрез форма за Рекламация, намираща се в профила на всеки Потребител в срок до 14 работни дни от датата на тяхното получаване. В същия срок продуктите трябва да бъдат върнати на посочения адрес на SecretZone.bg;
  • Продуктите трябва задължително да са в същото състояние, в което са получени - с оригиналната опаковка, с всички етикети и изпратената от SecretZone.bg документация.

Запазваме си правото да не приемем върнат продукт, който поради своята специфика не може да бъде върнат или чието състояние може да се влоши бързо като бельо, коригиращо бельо, чорапи, чорапогащници, бански костюми и козметични продукти.

Допълнителни въпроси

За допълнителни въпроси, моля използвайте формата за контакти.

Към всички продукти

Подобни продукти


SecretZone.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките. Съгласен съм Научи повече