Безплатна доставка при плащане чрез: банкова карта, ePay, EasyPay, bPay, банков превод или при поръчка на стойност над 150,00 лв. при избран метод на плащане "наложен платеж".

Сигурността на плащанията са гарантирани от популярните Български платформи за онлайн разплащания с дългогодишна безупречна репутация.

Всички продукти в SecretZone.bg са 100% автентични, доставени за Вас директно от производителя или официален дистрибутор.

Преносима сгъваема четка за зъби в оранжево и синьо от Banale

Banale
Отстъпкa от -98%
Описание

Преносима сгъваема четка за зъби в оранжево и синьо от Banale

Компактен и практичен модел 2 в 1

Подходящ модел при пътуване

Вградена и подменяема мини-помпа с паста за зъби

Вградена четка за зъби

Комплектът включва:

- подменяема мини-помпа с паста за зъби - 2 бр

- сгъваема четка за зъби - 1 бр

* Всяка мини помпа съдържа 50 дози от висококачествена ментова паста за зъби

Лесна за поддържане; съвместимо тяло за почистване в миялна машина

Размер: 9 см (16,2 см в разгънат вариант) x 4 см x 4 см

Тегло: 48 гр

Материал: SAN, Найлон/ Ментова паста за зъби (вода, хидратиран силициев диоксид, хидрогенирано нишесте, хидролизат, глицерин, натриев бикарбонат, натриев фосфат, тетракалиев пирофосфат, натриев метил кокоил таурат, аромат, целулозна гума, тетранатриев пирофосфат, натриев флуорид, натриев захарин, калциев глюконат, С74160, германиол, D-лимонен. Съдържа натриев флуорид (1450ppm F-)

Код на продукта: 1332098

Доставка: Европейски съюз

Доставка и Връщане

Доставката става, чрез куриерска услуга. След като сте направили своята поръчка, ние се ангажираме с нейното обработване и ще направим всичко необходимо, за да я доставим възможно най-бързо.

Обикновено са нужни от една до три седмици след завършването на поръчката, но в случаи на забавяне от страна на нашите доставчици, срокът на доставка може да достигне до 30 дни.

Можете да върнете този продукт без да посочвате определена причина при следните условия:

  • Необходимо е Клиентът да информира SecretZone.bg за своето намерение да върне продуктите, чрез форма за Рекламация, намираща се в профила на всеки Потребител в срок до 14 работни дни от датата на тяхното получаване. В същия срок продуктите трябва да бъдат върнати на посочения адрес на SecretZone.bg;
  • Продуктите трябва задължително да са в същото състояние, в което са получени - с оригиналната опаковка, с всички етикети и изпратената от SecretZone.bg документация.

Запазваме си правото да не приемем върнат продукт, който поради своята специфика не може да бъде върнат или чието състояние може да се влоши бързо като бельо, коригиращо бельо, чорапи, чорапогащници, бански костюми и козметични продукти.

Допълнителни въпроси

За допълнителни въпроси, моля използвайте формата за контакти.

Към всички продукти

Подобни продукти


SecretZone.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките. Съгласен съм Научи повече