Често задавани въпроси

Колекции

Какво е колекция?

SecretZone.bg предлага колекции от модни и лайфстайл продукти, групирани в кампании. В повечето случаи всяка колекция представя една марка или дизайнер, но понякога е възможно да обединява линии на различни брандове.

Колко дълго е активна една колекция?

Всяка кампания на страницата на SecretZone.bg е активна в продължение 3 до 7 дни. Можете да започнете пазаруването всеки ден от 7:00 часа, когато стартират няколко кампании и разпродажби. Предлаганите продукти са достъпни за всички държави, в които присъства SecretZone.bg. Ето защо артикулите често се разпродават за минути. Побързайте и изберете Вашия модел още със стартирането на кампанията.

Поръчки

Какво означава задрасканата по-висока цена при всеки продукт?

Тази цена е препоръчана от производителя като реална цена за продажба в магазини и други търговски обекти, където не се прилагат намаления. Смятаме, че тя ще Ви бъде от полза за сравнение, затова винаги я публикуваме заедно с предлаганата от SecretZone.bg цена.

Продуктът, който искам да закупя, вече не е в наличност. Има ли все пак възможност да поръчам?

Броят на артикулите в една кампания е ограничен и няма възможност за поръчка на допълнителни количества след изчерпване на наличните. Колкото по-рано се включите в пазаруването, толкова по-голям е шансът да закупите желания продукт.

Мога ли да закупя цялата наличност на даден продукт?

Всеки член на SecretZone.bg има възможност да закупи максимално 2 броя от един артикул. Желанието ни е повече от нашите членове да се възползват от колекциите на SecretZone.bg. Благодарим Ви за разбирането!

Как да определя подходящия за мен размер?

За да определите правилно Вашия размер, можете да се ориентирате от таблицата, публикувана при описанието на всеки един продукт. В случай, че такава таблица липсва, може да се ориентирате по стандартната размерна таблица.

Мога ли да закупя продукт по телефона?

Не, поръчките се правят единствено от регистрирани потребители през страницата на SecretZone.bg.

Какъв е начинът на плащане?

Погрижили сме се да Ви предоставим най-разпространените в България начини на плащане.

Как получавам потвърждение за успешна поръчка?

След финализиране на поръчката, автоматично получавате имейл, който потвърждава направената покупка. Той съдържа номер на поръчката, който можете да използвате, за да следите нейния статус.

Как ще получа продуктите и колко струва тяхната доставка?

Доставките на SecretZone.bg се извършват от обслужваща куриерска компания. Доставката на поръчка с обща стойност над 45.00 лв. е безплатна при плащане с банкова карта (кредитна / дебитна карта), ePay, EasyPay, bPay или банков превод. При избор за начин на плащане тип "наложен платеж" таксата е 5 лв. до всяко населено място в България и се начислява допълнително към сумата на поръчката. Поръчки на стойност над 150 лв. се доставят безплатно независимо от начина на плащане. В деня на доставка ще получите SMS с потвърждение, който съдържа номер на пратката, както и име и телефонен номер на куриера, в случай че искате да промените времето или мястото на доставка.

Мога ли да поръчам от чужбина?

За чужбина е нужно да се свържете с нас, за уточнение на възможните начини за плащане и доставка.

Може ли една поръчка да съдържа продукти от различни кампании?

С цел да се избегне закъснение на доставката, поръчка с продукти от различни кампании не е възможна. За да завършите поръчката на избраните артикули, е необходимо да изберете такива от една кампания на страницата на SecretZone.bg

Възможна ли е обща доставка на различни поръчки с продукти от една кампания на дадена марка?

Възможно е, за целта ще е нужно да се свържете с нас, и да ни уведомите за конкретно направените поръчки.

Рекламация

Мога ли да върна поръчани продукти?

Можете да върнете продукт в състоянието, в което е получен - в оригиналната опаковка, придружен с всички етикети и документи, с които е доставен. Преди това е необходимо да информирате Екипа на SecretZone.bg за своето намерение за връщане - чрез електронна форма за" Рекламация". Попълването на формата за "Рекламация" и връщането на закупените артикули трябва да се извърши в срок до 14 дни след получаването им.

Има ли продукти, които не могат да бъдат върнати?

Да, има продукти, които не могат да бъдат върнати. Такива например са козметика, бельо, бански костюми, чорапи и чорапогащници. Описанието на всеки артикул на нашата страница съдържа информация за възможността за връщане.

Къде мога да открия електронната форма за "Рекламация"?

Посетете своя профил в секция "Поръчки". Кликнете върху желания от Вас номер на поръчка. В профила й ще откриете активен бутон „Заявка за Рекламация”. След като кликнете върху него, моля попълнете коректно всички полета и завършете заявката си, чрез натискане на бутон "Изпрати заявка за рекламация"

Какъв е адресът за връщане на продукти?

Моля изпратете продукта, който желаете да върнете, на адрес:

ул. Гебедже 9-11
София, п.к. 1612

Защита на личните данни

Защитени ли са данните ми, когато пазарувам в SecretZone.bg?

Разбира се, напълно безопасно е да пазарувате на страницата на SecretZone.bg. Цялата информация се съхранява при изключително висока сигурност. В допълнение достъпът до клуба за всеки клиент е ограничен с уникална парола. Фирма "Сикрет Медиа Груп" ЕООД е регистрирана в Комисията по защита на личните данни на Република България. За повече информация относно защитата на личните данни моля разгледайте общитe условия, както и страницата поверителност на данните.

Предложения

Мога ли да дам предложения за марки, които харесвам?

В SecretZone.bg се стараем да предлагаме продукти, които отразяват Вашия стил. Ето защо всяко предложение за модни марки, които желаете да видите на нашата страница, ще помогне да оправдаем Вашите очаквания. Можете да дадете предложения, като се свържете с отдел обслужване на клиенти на имейл адрес clients@secretzone.bg

SecretZone.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките. Съгласен съм Научи повече