Защо да пазарувате при нас?

Защото сме изгодни!
  • "Защо сме толкова изгодни?"
  • Това е един от най-често задаваните въпроси.
  • Как е възможно нашите цени да бъдат понякога и с 85% по-ниски, отколкото в нормалните магазини, щом имаме едни и същи доставчици?

Отговорът е много лесен. За разлика от стандартните магазини, ние работим с много по-ниска печалба и не плащаме скъпи наеми за магазини в търговски центрове или на главни улици. Наемът на един, дори и малък магазин налага значително повишаване на крайната цена към клиента. Също така, трябва да отбележим, че продаваме повече продукти, отколкото стандартните магазини, следователно купуваме повече от нашите доставчици и така получаваме по-добра цена на самите продукти.

Благодарение на тези обстоятелства, ние можем да Ви предложим цени, които няма да намерите на друго място

100% Оригинални продукти

Всички продукти в SecretZone.bg са 100% автентични с доказан произход. Предлаганите продукти се доставят директно от производителя, или от проверени официални дистрибутори.

Безплатна доставка

Получавате поръчката си до посочен от вас адрес безплатно, без оскъпяване, за наша сметка!

Повече информация » Начини на доставка

Сигурно плащане

Сигурността на плащанията са гарантира от популярните Български платформи за онлайн разплащания с дългогодишна безупречна репутация.

Повече информация » Начин на плащане

SecretZone.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата политика относно бисквитките. Съгласен съм Научи повече